bizim hikayemiz 

kapat
  1. aglama bebegim albümünde bulunan ahmet kaya şarkısı. söz ve müziğide ahmet kaya'ya aittir.

*
    Bir güneşti gördüğüm dağlar ardında
    Uzanıp gittiğim yollar ateşti sanki
    Tuttuğum ellerde dostluk saklı bağrımda
    Yürüyüp gittiğim yollar ateşti sanki.

Bir volkandı içimizde coşan nehirler
    Coştukça umutlar hep taşardı sanki
    Ne oldu bizim güneşe neden doğmuyor
    Uzun uzak gecelerde sabah olmuyor.

işte bizim hikayemiz hep böyle gider
    Umutlar hep gecelerde yol olur gider
    işte bizim hikayemiz burada biter
    Aydınlıklar karanlıkta yol olur gider
    (spectracef, 18.06.2006 05:39)
  2. bulent ersoy'un 1978 yılında seslendirdiği süper ötesi eser...

seni gördüğüm o günden beri
    kalbim perişan, gönlüm bir deli
    sana yazdığım beni anlatan
    aşkımla dolu bu sözlerimi

kanımda, canımda, dört yanımda
    senden başka hiç kimse olmasın
    bir gün görsem yeter bana
    gözlerim yolda kalmasın

olmayacak bir dua mıydı bu?
    allahım bana reva mıydı bu?
    yoksa hemen sonu gelecek,
    acıyla dolu bir aşk mıydı bu?

işte bu bizim hikayemiz
    öyle saf, öyle temiz
    kenetlenmiş, ayrılamaz
    kalbimiz, ellerimiz
    (ferrole, 08.11.2006 22:19 ~ 22:22)
  3. bunu en güzel ferdi ozbegen söyler.
    (tavukbalikkellebunlaryenirelle, 12.06.2007 23:20)
  4. bulent ersoy'un yorumuyla devleşen şarkı.
    (leggare, 12.06.2007 23:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» terakkiperver cumhuriyet firkasi » aczimin giryesidir » ingilizceye giren turkce kelimeler » oyunun kurali » thakaho » hendrix » cemil ipekci » lm egrisi hareketleri » 24 haziran 2008 linkin park istanbul konseri » ordinary wizarding level » the human game » hintli mucahitler » yaran msn iletileri » iskenderun un tarihi eserleri » anoreksiya » judas » doa » hafizayi guclendirme yontemleri » konya bulbulu » show tv » gerekirse pkk ya karsi cikariz » sevgilinin borderline oldugunu ogrenmek » elini attin mi et gelecek et » gecmis » click » arapkir in tarihi eserleri » gumushane nin tarihi eserleri » iskender mi buyuk veli mi kucuk sorunsali » nazim hikmet ran a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa