bizim cocuklar demez oyle seyler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bizim cocuklar
  2. bizim cocuklar sag olsun
  3. bizim cocuklar basardi
  4. bizim cocuklar isi bitirdi
  5. bizim cocuklar sicti jimmy
  6. bizim losemili cocuklar vakfi
  7. gece melek ve bizim cocuklar
  8. cocuklar oyle herseyi yemezlermis bakalim
  9. bizim cocuklar pirinci pek sevmezler zaten
  10. benim moderatorum oyle seyler yapmaz

© 2008 - uludağ sözlük

bizim cocuklar demez oyle seyler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bizim cocuklar demez oyle seyler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim cocuklar demez oyle seyler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayrilik siiri yazmak icin sevgiliden ayrilmak » itu sozluk » gundem turban olmasaydi olacaklar » emo dovmek » ceza sahasi yan gelip yatma yeri degildir » cok kastim 29 karakter rumuza » bankacilik » nuran bayram » saanen kecisi » erkeklerin kizlara laf sokma meraki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games