bizim cadiyi kiskanan hatun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. din de bizim devlet de bizim millet de bizim
  2. yargi bizim parti bizim sen kimsin serefsiz
  3. bu memleket bizim bu dunya bizim
  4. arkadasini kiskanan kiz
  5. birbirlerini kiskanan kizlar
  6. nefertiti yi kiskanan kizlar
  7. arkadasini kiskanan erkek
  8. her seyi kiskanan yazar
  9. sevgiliyi kiskanan anne
  10. her seyi kiskanan insan

© 2008 - uludağ sözlük

bizim cadiyi kiskanan hatun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bizim cadiyi kiskanan hatun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim cadiyi kiskanan hatun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kucuk kardesin kendini unlu biri sanmasi » sony playstation 4 » asansor takim olmayacagiz » ikd » de baglaci » kapi aga medresesi » durdukca pembelesen yesil renkli fantastik ruj » tik tak » wikipedia da turklere yapilan saygisizlik » adim hidir mahlasim budur a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci