bizim bi arkadas diyip kendi anisini anlatmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baskasinin anisini kendi yasamis gibi anlatan mal
  2. bizim bir arkadas var
  3. bizim bir arkadas
  4. bizim bi arkadas
  5. bizim bi arkadas vardi
  6. baskasinin gittigi yeri kendi gitmis gibi anlatmak
  7. ali bizim sarisinlarimizi birak kendi aysene bak
  8. kendi yerine bir arkadas demek zorunda kalmak
  9. herkesin anisini anlattigi ortamda sonuk kalmak
  10. din de bizim devlet de bizim millet de bizim

© 2008 - uludağ sözlük

bizim bi arkadas diyip kendi anisini anlatmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bizim bi arkadas diyip kendi anisini anlatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim bi arkadas diyip kendi anisini anlatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jet imam geldi » kaleci sacli adam » mahyaya reklam almak » akp ye oy veren mhp li chp uyesi » secmen egitim duzeyi ve oy dagilimi iliskisi » hilmi guler » there is no place like home » zeki guzel ve zengin kiz » gulusu ince kivrak sen selam ozurlu erkek » arti rep a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games