bizim aile 

kapat

1. müziklerinde melih kibar imzası bulunan bir başka film olup saat sabahin dokuzu albümünde melih kibar yapacağını yapmıştır.

(bkz: melih kibar)
    (bkz: büyük üstat)
    #1404744 (hunlu, 12.03.2007 22:59)
  2. devrim nas'ın mine çayıroğlu, mehmet çerezcioğlu'nun oynadığı kanal d 'de yayınlanan eski bir dizidir.(1998 olabilir) dizi de mehmet çerezcioğlu'nun canlandırdığı kişinin 7 çocuğu vardır eski bir köşkte otururlar.*çocukların en büyüğü kaya(devrim nas'tır) ve sırayla mine çayıroğlu ve aynı sınıfta okuyan biri tembel diğeri çalışkan iki erkek çocuk vardır. bunların dışında iki kız ve küçük bir erkek çocuk vardır onun adıda can'dır. bu kalabalık ailenin başlarından geçenler anlatılır. *
    #1517563 (PNaR, 11.04.2007 22:26)
  3. (bkz: nuestra familia)
    #1652539 (beyazyelkenli, 17.05.2007 01:53)
  4. çok sıcak bir aile dizisiydi. çok kalabalık bir ailenin başında geçenler anlatılırdı. benim anlamakta zorlandığım ise eve sadece 3 maaş girerken o kadar nüfusun nasıl olup da o kadar büyük bir evde rahat yaşadığıdır.
    #1981916 (jack daniel, 22.07.2007 00:09)
  5. 1975 yapımı, başrollerini, münir özkul, adile naşit, ıtır esen ve tarık akan'ın paylaştığı filmdir.

münir özkul'un gelininin babası ve patronuyla olan konuşmasıyla akıllarda yer edinmiştir:

--spoiler--
    bak beyim sana iki çift lafım var: koskoca adamsın, paran var, pulun var, herşeyin var, binlerce kişi çalışıyor emrinde.
    yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca çoluğu çocuğu, karda kışta, sokakta aç bırakmak?

ama nasıl yakışmasın?! sen değil misin kendi öz kızına bile acımayan? ona bi' damlacık saadeti çok gören? ..
    anlamıyor musun beyim; bu çocuklar birbirini seviyor?

ama ben boşuna konuşuyorum..

sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum.

sen! büyük patron! milyarder! "fabrikalar sahibi saim bey"

sen mi büyüksün?!

hayır! ben büyüğüm. ben yaşar usta. sen ben,m yanımda bir hiçsin anlıyor musun bir hiç?!

gözümde bir pul kadar değerin yok. ama şunu iyi bil; ne oğluma, ne gelinime, hiçbişey yapamayacaksın.
    yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın! mağlup edemeyeceksin bizi.

çünkü; biz biribirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun?!

dokunma artık aileme. dokunma çocuklarıma, dokunma gelinime, dokunma oğluma.

eğer onların kılına zarar gelirse ben; ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben; yaşar usta; hiç düşünmeden çeker vururum seni!

anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
    --spoiler--
    #2914797 (chaotic good, 29.01.2008 17:57)
  6. doğduğumdan beri izlediğimi bildiğim, ancak nedense her çıktığında aynı zevkle izlenilen filmlerden biri.

ayrıca, içinde şöyle bir replik barındırır, beni benden almıştır hep:

--spoiler--

- boşver be baba evlenip de n'apıcaksın. bekarlik sultanliktir!
    + sen hiç bok yıkayan sultan gördün mü?!

--spoiler--
    #3084954 (filozofil, 02.03.2008 21:07 ~ 22:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bizim aile başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizim aile ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizim aile nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bizim aile. Copyright of the articles are belong to their authors.

» turk sinemasinin unutulmaz replikleri » dilaver uyanik » 7 nisan 2005 » alternatif sigara adlari » nuestra familia » eski diziler » ergin orbey » belgesel tadindaki tv dizileri » neseli gunler » munir ozkul » ozlenen bilgisayar oyunlari » on yargilari parcalamak atomu parcalamaktan dah » ingilizce takma isim kullanmak » agnostisizm » elektrik ark kaynagi » a dan z ye buyuler » nvidia geforce fx 5200 » cipralex » jeoloji » akp genclik kollari » odessa » ciplaklar kampi » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » ctunnel » aspava » yuksek atlama » en guzel dogum gunu surprizi » donence » mayadag » yoklama kacagi » ktunnel » gulen institute » 4 aralik 2008 uludag sozluk kurban bayrami krizi » nazife candan » 30 kasim 2008 galatasaray hacettepe maci » turkiye de aydin olmak » 1850 » metro turizm » polat candan » bayramlari sevememek » alle » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » mahalle arasinda megafonla sebze meyve satan insan » grand theft auto iv » hayata 1 0 yenik baslayan insanlar » es sohbetu bila cay kes semai bila ay » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » bombaci » the punisher » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » bozmasi cok zevkli olan guzellikler » zehir