bizi gordu onu da sitmeliyiz 

kapat
  1. yigir ozgur'ün bir karikatüründe bir kadınla ulu orta fuhuş yapan iki adamın, sokaktan geçen üçüncüye dönerek haykırdıkları cümle. üçüncünün andaval duruşu nedense hep güldürmüştür.
    #2419545 (ELeCTrO, 03.10.2007 03:17)

© 2008 - uludağ sözlük

bizi gordu onu da sitmeliyiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizi gordu onu da sitmeliyiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizi gordu onu da sitmeliyiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agliyorum kahrimdan » diskalkuli » aczimendi » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » tum insanlarin ciplak yasamasi durumunda olacaklar » sener eruygur » leave a comment » bedensel sanrilar » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » dunyanin en iyi rock grubu » duygulanim » odeion » deseksualizm » rtuk » icinde patlasin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » windows live messenger » www iktisat eu » hossik » when i get home » kuresel krizden uretimi artirip satarak kurtulmak » neyzen tevfik » michael wilton » righteous kill » 2009 ekonomik krizi » trumanshow » moonshield » babayi ukulele calarken yakalamak » sigarayi birakmak » motorstorm » scurtel