bize boyle bir bilgi gelmedi 

kapat
  1. cem yılmaz ın bilindik fanta-yılan esprisindeki koparıcı cümnle..

-ne var ne bakıyosun
    --ttsssss, sokacaktik da
    -görmüyor musun? su içiyorum
    --eee ne var bunda
    -su icerken yilan bile dokunmaz
    --bize boyle bir bilgi gelmedi

++ben gördüm su değil fanta içiyordu...
    #1600087 (balyancho, 02.05.2007 20:35)
  2. resmi kaynaklarca doğruluğu teyit edilmeyen bilgileri yetkili kişilere sorulduğun da verdikleri tepki cümlesidir...

+ sayın x öcalan gay olmuş doğru mu?
    - bize boyle bir bilgi gelmedi..
    #1600098 (fatal, 02.05.2007 20:37 ~ 20:44)
  3. uludag üniversitesi iibf not işlerindeki abilerin ve ablaların sürekli tekrar ettikleri cümle.
    #1600121 (ayvirsin, 02.05.2007 20:42)
  4. (bkz: resmi yalanlar)
    #1600130 (cnkt, 02.05.2007 20:45)
  5. (bkz: duyum)
    #4253320 (bairam hoshtempo, 19.11.2008 21:43)
  6. bir öğrenci işleri klasiği. burada çalışanlara işe başlamadan önce default olarak yükleniyor tahminimce bu cümle.

-sınava giremedim fakat raporum var.şimdi dilekçe yazmak istiyorum ilgili hocaya.
    +rapor nerenin?
    -birleşmiş milletlerin. ya abi bildiğin hastahane işte.
    +yok geçersiz.
    -ya hoca ile konuştum tamam dedi.
    +bize öyle bir bilgi gelmedi.
    -ne zaman gelir?
    +belli olmaz.
    -vahiy sistemi ile mi haberleşiyorsunuz?
    +bu şakaları önceden mi hazırladın?
    -yok tamamen doğaçlama.
    #4460278 (nirolis, 03.01.2009 13:22 ~ 12.02.2009 09:18)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

bize boyle bir bilgi gelmedi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bize boyle bir bilgi gelmedi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bize boyle bir bilgi gelmedi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bize boyle bir bilgi gelmedi. Copyrights of the articles are belong to their authors.