bizde boyle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. boyle gelmis boyle gidecek korkarim valla
  2. ondan bizde boy boy
  3. sira bizde
  4. bizde kadin
  5. bu yurek bizde var
  6. bizde soz namustur
  7. bizde ask yok para yok
  8. ne boyle sevdalar gordum ne boyle ayriliklar
  9. boyle ikrar ilen boyle yolunan
  10. bizde ondan dna soralim

© 2008 - uludağ sözlük

bizde boyle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bizde boyle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizde boyle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » olasilik » bursaspor un besiktas sike yapti iddiasi » turkiyede ziraat muhendisi olmak » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » istanbul un otopark sorunu » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » kurt soykirimi » olu evinde seks partisi » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » agiz yirtmak » istersen hic baslamasin » banyoda yapilan salakliklar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » flesh for fantasy » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler » hazreti muhammed » pilot » sag bilege tecavuz eden parcalar » italiano » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » onur air » ask tuketir » antalya altin portakal film festivali » cooler than jesus » corlu » karin » ask susturur