bizcil 

kapat
  1. bencil kavramını, kendi kafasında kurduğu bir topluluğa uyarlamış kişidir.
    #1449426 (hunlu, 24.03.2007 21:51)
  2. bencil, sencil, oncul; bizcil, sizcil, onlarcil cekimlemesindeki 1. bencil cogul kisilerdir.
    #1566913 (kani ronik, 25.04.2007 01:06 ~ 01:07)
  3. sizcil olmak çok kibar duruyor , bizcil olunur, onlarcil da olunur hani, ama sizcil öylemi ya, ne kadar asil. sadece sizin için varım efem, siz yokken biz, onlar, ben, o, mühim değilizcilik.
    #1939179 (ironny, 15.07.2007 15:21 ~ 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

bizcil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bizcil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bizcil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gece yarisi msn zirvesi » acer aspire 5920g » maymunlara gelesin » ana dili » doktor oetker in tez konusu » jefferson keane » 9 aydir gazoz icmeyen insan » time is running out » kinali yapincak » ankara da sabaha dogru havanin kokusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci