biz yere erken indik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. erken olumlerin ardindan hep ayni yere donmek
  2. indik rum da kisladik
  3. indik rumda kisladik
  4. bindik bir alamete iki durak sonra indik
  5. iyiler erken olur salaklar daha erken
  6. erken yatip erken kalkmak
  7. erken kalkan yol alir erken evlenen dol alir
  8. en erken
  9. erken gel gec cik
  10. cok erken

© 2008 - uludağ sözlük

biz yere erken indik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biz yere erken indik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz yere erken indik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kenan dogulu » su an sevisiyorum ama seninle degil » anksiyete » msn » vedad ibisevic » san dimas » militarist ulkede beden dersi » bu baglamda » kaos » tereyagli bi bucuk iskender » burak erdogan » the turning » hayrunnisa gul » yarim » turk kizlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rap vitamin » transvestic autogynephilia » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » kugulu park » notrinova » yasar okuyan » fethullah gulen » logitech » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » 1969 » demirhindi » unutma » agresyon » ilker basbug » turk futbolunun duran top hastaligi