biz yapamiyoruz yapanla gurur duyalim bari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. takimiyla gurur duymaktan gurur duyan insan
  2. gurur duymaktan gurur duyulan anlar
  3. lag bari
  4. naz bari
  5. bari
  6. bari sen
  7. maviistiridye bari
  8. guleyim bari
  9. geceyim bari
  10. cc vermiyorsun bari dd ver

© 2008 - uludağ sözlük

biz yapamiyoruz yapanla gurur duyalim bari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz yapamiyoruz yapanla gurur duyalim bari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz yapamiyoruz yapanla gurur duyalim bari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» malt » izmir de kizlar tecavuz ediyormus » kalamadim » sakir uysal » pro vercelli » simsiyah saclardaki bembeyaz telin goruldugu an » agzina girmek » pele » melankolik » dugun videosunu kim ne taki takmis diye izlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games