biz sozluk yazarinin kulagina tukurmek 

kapat
  1. hep yapmak istediğim eylem.

ama şöyle;

bunun arkası dönük olacak, o an evde kimsenin olmadığından emin olacak, oda çok sessiz olacak. bu kafayı monitöre sokmuş "hihihihi geçmiş olsun yazarı" gibi önemli şeyler yazıyor olacak.

hah işte bu ahval ve şeraitte yavaşça yaklaşılacak arkasına. nefes bile almadan. kulakla tükürük çıkacak dudak arasında 10 santim kalana kadar.

ağızda biriktirilmiş tükrük bütün güçle kulağının içine fışkırtılacak.

"nooluyo yeeaaaa sktiğim yazarı" derken de sağ elle enseye 68 kiloluk osmanlı tokatı geçirilecek.

bu bayılmıyacak ama hep yaptığı şeyi yapacak. evet... sandalyeden düşecek. ama gülmekten değil, korkudan.

apışıp kalacak öyle.40-50 dakika, "hıdıdıdıdıdıdı" diye titreyerek.

ayhhh boşaldım sanırım.
    #2662865 (deep, 04.12.2007 23:28 ~ 23:29)
  2. (bkz: mutluluğun sırrı)
    #2664776 (deep, 05.12.2007 15:09)
  3. yüzde 99 sözlük yazarının, seri eksi oy veren ibneye yapmayı düşlediği hareket. iştahla oyladığı sırada, eksi öyle değil, böyle olur diyerek, okkalı bir şekilde yaparlar.
    #2665086 (tepesersemi, 05.12.2007 16:18)
  4. (bkz: hard wish)
    #2665098 (fizikalibilitesice, 05.12.2007 16:20)
  5. arada çok yüksek oranda samimiyet olmadıkça yapılmaması gereken davranış.
    #4317741 (arabaciarabayatasget, 04.12.2008 21:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

biz sozluk yazarinin kulagina tukurmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biz sozluk yazarinin kulagina tukurmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz sozluk yazarinin kulagina tukurmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about biz sozluk yazarinin kulagina tukurmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.