biz senin yuzde birin bile olamadik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senin allah in bile yok
  2. bir kere senin nickinde bile ruh yok
  3. olum bile senin teninde guzel
  4. senin yaptigini corumlu bile yapmaz
  5. senin yaptigini forum kullanicisi bile yapmaz
  6. senin icin oluyordum ve haberin bile yoktu
  7. dili birin
  8. biz guzel olamadik
  9. bir at kadar olamadik
  10. tam olamadik bir turlu

© 2008 - uludağ sözlük

biz senin yuzde birin bile olamadik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz senin yuzde birin bile olamadik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz senin yuzde birin bile olamadik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz feneri dernegi » ancient devil worshipping » lars ulrich » iyyyyy igrenc butonuna basarken soylenen sozler » wavenville » korel engin » sozde suryani soykirimi » nane ucucu yagi » ask » hagi topun basinda a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games