biz seni yaraliyken daha cok sevdik be kartalim 

kapat
  1. ic sikan besiktas taraftari huzunbazligidır işte. ama olsun. bir futbol takımını kişiselleştirmektir belki. belki de gereğinden fazla önem vermektir basit bir spor olayına. ama olsun.
    bu takımın küme düşme tehlikesi yaşadığı yıllarda tıklım tıklım tribünlere oynamasıdır bu. dolmabahçe'deki her acı sonuçtan sonra hışımla "seneye kombine almam" deyip her sene başında heyecanla kombinelerin satışa çıkmasını beklemektir.
    tabi ki devir değişir. tabi ki her şeyi illa başarıya endeksleyenler de olur bu taraftar grubunun içinde. tabi ki "8-0'dan utanıyorum" diyen de çıkar. ama olsun, insan sevdiğine zor gününde daha da bağlanır.
    #2589450 (unusual suspect, 14.11.2007 11:42)
  2. (bkz: çok sevdik be abi)
    #2589505 (jules winnfield, 14.11.2007 12:07)

© 2008 - uludağ sözlük

biz seni yaraliyken daha cok sevdik be kartalim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz seni yaraliyken daha cok sevdik be kartalim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz seni yaraliyken daha cok sevdik be kartalim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozgur cevik » birtanesinden birtanesine » tck madde 105 » kadinlari itici yapan detaylar » love metal in anlamsizligi » ataturk u ilah gibi gostermek » odyometri » sabahtan baslayan cehennem sicagi » nazim a » genc sigiller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci