biz seni sevinmek icin sevmedik 


kapat
  1. bir futbol takımı taraftarının, takımına olan sevgisini bundan daha saf anlatan bir slogan olamaz... (bkz: yaratıcı beşiktaş taraftarı)
    #49194 (Cyranox, 02.02.2006 00:58)
  2. her ne şartta olursa olsun; takımlarını destekleyen yaratici besiktas taraftarinın sloganı...
    3 farklı önde bitirdiğiniz maçı mağlup da kapasanız, en olmadık takımlara da yenilseniz, yıllarca şampiyonluğu da tadamasanız; karda, kışta, yağmurda, çamurda, allah'ın sıcağında tribünleri dolduran ve gırtlağı yırtılana kadar bağıranların mottosu...
    yalnızca; temiz mağlubiyetleri, kirli şampiyonluklardan üstün tutanların anlayabileceği felsefe
    #51063 (ferrole, 03.02.2006 15:27 ~ 15:29)
  3. yenilmeyle gelen üzüntüye alısmıs besiktas taraftarının kendini teselli etmek için söyledigi slogan.
    #51065 (vegmas, 03.02.2006 15:30)
  4. ne olacak bu beşiktaşın hali sorusunun medyada cirit attığı bir dönemde, herkesin bol keseden beşiktaşa salladığı bir süreçte, haklı haksız doğru yanlış düşünmeden tartmadan içinde beşiktaşa dair hakaretler barındıran cümlelerin pirim yaptığı bir vakit diliminde, bizzat içimizdekilerin içerden kaleyi vurmayı planladıkları bir stratejide, olumsuzluklar listesine yazılabilecek onca şeye rağmen, olumlu hanesine yazılabilecek tek gerçeğin sevgimiz olduğu bir gerçeklikte, "sevinmek için sevmedik" haykırışıyla yarınları çiziyoruz, dünden daha siyah beyaz bir tonda.
    #983886 (oyuncakbulut, 12.12.2006 00:30)
  5. beşiktaşlılık ne demek bilmeyen hödölerin asla anlayamayacağı bir söylemdir.
    #1021679 (qb1903, 19.12.2006 16:45)
  6. büyük sözdür, hakederek söylenmelidir.
    taraftar, bir şeye taraf olan insandır ve eğer taraf olduğunuz şeyin yanında dururken çıkar gözetmiyorsanız ve sevdanız sadece yanında durduğunuz şeyse.. acıyı göğüslemeyi sevda biliyorsanız.. işte o zaman sevinmek için sevmedik demek hakkınızdır. aramıza hoşgeldiniz.
    #2564408 (evren, 07.11.2007 00:12)
  7. acıların çocuğu sloganı. mazohist misin oğlum?
    #2716613 (karga, 19.12.2007 18:23)
  8. işte beşiktaş'a duyulan aşkın ifadesi budur.
    diğer takımların seyircileri ile beşiktaş'ın taraftarı arasındaki fark da bu aşktır.
    #2716632 (pis cocuk, 19.12.2007 18:28 ~ 18:29)
  9. diğer takım taraftarlarının kaba yerlerini yırtsalar da anlayamayacakları kavramdır.

    takımı 10 kişiyken, hakemin açık eyyamıyla rakip takımdan haksız yere atılan oyuncuya karşılık, maçın kaybedilmesi pahasına "eyyamci yildirim" diye bağırabilmek, maçı kazanmayı beşiktaş taraftarı olmanın onurunu koruyabilmekten üstün tutmamaktır bu ruh.

    misal, ben bütün gün beygirlerle uğraşsam, her birinin yedi göbek sülalesini bi kalemde sayacak kadar bu işin içinde olsam, hiç zahmet edip de futbol ve besiktaslilik hakkında konuşmam. harcım değildir bir kere. ha, yapanlar yok mu, var. o da onların çapsızlığıdır vesselam.
    #3209506 (InsomniaC, 30.03.2008 14:12)
  10. (bkz: bahane)
    #3209515 (grand ekinoks, 30.03.2008 14:13)

© 2008 - uludağ sözlük

biz seni sevinmek icin sevmedik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz seni sevinmek icin sevmedik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz seni sevinmek icin sevmedik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman » uyumamak icin direnmek » viva la vida » aramaya inanmak » radyo uludag » derberker » turkiye de erkek olmak » keltoros » edep ya hu » sela a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games