biz prestij icin burdayiz stresli olan onlar 

1. yıllarca milli takım sporcularından duyduğumuz replik.

milli takımımızın gruplardan çıkma şansı kalmamıştır ve karşı takım maçı kazanmak zorundadır. bizimkiler uzatılan mikrofona bu sözleri söyler sonrada fark yerler.
    #2151188 (aksak tirtil, 17.08.2007 22:24)

© 2008 - uludağ sözlük

biz prestij icin burdayiz stresli olan onlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz prestij icin burdayiz stresli olan onlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz prestij icin burdayiz stresli olan onlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» let go » canlilarda ureme » deniz akkaya » sigara yasaklaninca ulkeyi terk etmek » mulayim » duzce manset » akp nin basarilarini bir turlu hazmedemeyen insan » sacmalamak istiyorum o halde tercihim ulu sozluk » pkk li da olsa insan insandir » morgan freeman a gordan freeman diyen sahsiyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games