biz orospu cocuguyduk 

kapat
  1. yiğit özgür'ün karikatüründe yer alan gaza gelmiş insan cümlesi.
    4 adet gaza gelmiş adam barda oturup birşeyler içmektedir.. ve olaylar gelişir..
    1: lan okuldayken en şamata sınıf bizimkiydi, hep okulu asardık
    2: o da bişey mi... biz hocayı dövdük...
    3: ohoo biz sınıfı yaktık...
    4: biz orospu çocuğuyduk!!!
    barmen: yürü be!!
    #1583422 (nike, 28.04.2007 22:59 ~ 28.08.2008 00:00)
  2. http://www.duslersokagi.com/yigitozgur/?id=53
    #2156443 (4ever pvd, 18.08.2007 21:37)

© 2008 - uludağ sözlük

biz orospu cocuguyduk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz orospu cocuguyduk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz orospu cocuguyduk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» posta koyup sopa yemek » tempolu oldugu halde insani duygulandiran parcalar » ulkeler cografyasi » resmen teror orgutu ziyareti yapan genelkurmay » tarihten entry ornekleri » indeks kitabevi » sevgiliyle bulusulan gun oruc tutmamak » seovi cetesi » kimsenin bilmedigi gruplari dinliyorum tribi » cok cirkin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games