ankara da bahar bir başkadır zirvesiyle başladık bahardan azcık tat almaya. çok beğenildi ikincisini yapalım dedik. o da biz neler içtik neler yedik hala burdayız zirvesi oldu.
nasıl olur ne olur deme. güzel olur. önce bir geliver programını ayarla gerisi kolay.
mekanı henüz belirlemedik ama muhtemelen dışarda olabileceğimiz; hiç olmadı terası, bahçesi olan güzel bir yerde olacak.
gelmesi gerekenler zaten kendilerini biliyorlar tek tek ricada da bulunacağız o ayrı lakin sende gel. bir zirve görmüş ol. yok bir tane gördüysen ikincisini görmüş ol.* biz gizli bir tarikat falan değiliz. zararımız dokunmaz kimseciklere. hele bir gel de bakalım...
güzel bir bahar gününde daha görüşmek dileğiyle...
esenlik...
telkin: evet zirvenin adı biz neler yedik neler içtik bak hala burdayız zirvesi olmalıydı. lakin karakter sınırına takıldı böylesi de güzel yahu.
zigonsehpa yapıyorsa gidilmesi kesinleşmiş zirvedir.
keşke ben de orada olabilsem ama artık kendilerini erzurum milyonlar geliyor zirvesine bekliyoruz.
bir önceki organizasyonlarına katılmıştım ve gayet de güzel bulmuştum. buna da seve seve katılmak isterdim lakin tam sınavların bitimi oluyor benim için ve o tarihte istanbul'da bulunma planı yaptım daha önceden. ben gelemeyeceğim ama gitmeye tereddüt eden arkadaşlara hiç düşünmeden katılmalarını şiddetle tavsiye ederim.
şöyle bir uygun şapka bulayım, sakallarım da uzun, yeminle fidel castro gibi geleceğim. kork benden dostoyevski kılıklı.*
bak bu sefer içkin benden kapital.
biz neler içtik neler yedik hala burdayız zirvesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biz neler içtik neler yedik hala burdayız zirvesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi doğru olmamakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz neler içtik neler yedik hala burdayız zirvesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about biz neler içtik neler yedik hala burdayız zirvesi. copyrights of the articles are belong to their authors.