biz kimseden korkmayiz asla ama asla 

kapat
  1. Bir girdi silme gerekçesi...şu girdi için kullanılmıştır: "gerçekten tam bir bilim adamı, hiç dil bilmemesine ragmen kitaplaarında 80 dile atıf yapılmaktadır. bilgi en baştan kendisine yüklenmiştir. pavlos gibi esinlenme yöntemini kullanmaktadır. sözlük moderasyonunu bayagı korkutmuş kişidir". entyim emin olunamayan bilgi gerekçesiyle silinmiştir. adam kendisi söyledi tv de.ha moderasyon korkamışsa o zaman kabul ediyorum emin olunmayan ve yanlış bilgiyi.
    #1538467 (eskicameldahaiyiydi, 18.04.2007 00:53)

© 2008 - uludağ sözlük

biz kimseden korkmayiz asla ama asla başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz kimseden korkmayiz asla ama asla ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz kimseden korkmayiz asla ama asla nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» imkansiz askin inanc ile mucadelesi » ostrus » baris » mng kargo » kara gorundu » va » oryal » three days grace » bir fizikcinin sictigi an » hazar sumrusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci