biz girdik de ne oldu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  2. avrupa birligi ne arkadan girdik
  3. 7 cuce pamuk prensese girdik
  4. 24 kere girdik sonuc alamadik yalani
  5. 500 bin emekci vardik taksim meydani na girdik
  6. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu
  7. pink floyd ile geri donusu olmayan bir yola girdik
  8. tayfun dindi yel oldu bulut dagildi iz oldu
  9. sevdik de ne oldu efes pilsen zengin oldu
  10. seni sevdim de ne oldu marlboro zengin oldu

© 2008 - uludağ sözlük

biz girdik de ne oldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz girdik de ne oldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz girdik de ne oldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» israil » bilgi vermek » crying clown » dersim » cefakar eses taraftari » yani » sevgilisinin vajinasina isim takan erkek » rapper ninja » alanya » damat hobbit pasa a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci