biz de ogrenci olduk 

kapat
  1. hocaların klasik sözlerindendir. biz sizin gibi serserilik yapmadık, oturduk adam gibi çalıştık, demeye getirirler. ulan öğrencilik zamanında çektiklerinin hırsını niye bizden çıkarıyosun, demek istediğim şahıslardır.
    #856447 (fewzi1907, 14.11.2006 04:46)
  2. bizderöğrenci olduk.şimdi öğretmenim o yüzden bütün kopya çekme metodlarını biliyorum.davranmayın kımıldayanı yakarım..:)
    #856878 (venuss, 14.11.2006 11:14)
  3. (bkz: biz de bu yolardan geçtik) * *
    #856893 (t square, 14.11.2006 11:20)

© 2008 - uludağ sözlük

biz de ogrenci olduk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biz de ogrenci olduk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz de ogrenci olduk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tarumar » dokunup kacan kucuk cocuk » rik smits » karma ekonomi » roman shirokov » gemicik » teroru cozene odul verelim » ultmtu » ukteyi artilayan zihniyet » duran toplarin usta ismi » hicbise » move » cherry » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » agla sevgili yurdum agla » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir salak gibi olmek » rap vitamin » bay e » football manager 2009 » hic bisikleti olmamis insan » windows live messenger » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » empati yetisi olmayanlara icten ice acimak » richie kotzen » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » arsiv belgeleriyle ermeni faaliyetleri » huzur » aktutun baskininda ergenekon parmagi » zeynep gunay » uludag sozluk kirmizi kitabi