biz de dilsiz diiliz ki be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. dilsiz ask
  2. dilsiz
  3. dilsiz kaval
  4. omer dilsiz
  5. dilsiz usak
  6. dilsiz ve ciplak
  7. sagir dilsiz
  8. kor sagir ve dilsiz olmak
  9. turkiye dilsiz haritasi
  10. lanetin dilsiz ilahisi

© 2008 - uludağ sözlük

biz de dilsiz diiliz ki be başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biz de dilsiz diiliz ki be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz de dilsiz diiliz ki be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rainer maria rilke » beni birakip nerelere gidersin mysql server » turgay bahadir » anne bu ne sorusuna verilebilecek cevaplar » nanik atak » i belong to che » ataturk cagdasliktir » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » mahsun kul » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » cekememek » bir memenin ardindan » yerel radyo reklamlari » kaynima kaydim » istanbul surlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kaygisizlar » palm mute » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » istinye park » rusya borsasi » ilkokulda ogretmenlere verilmis ayarlar » arnavut kaldirimi » ask bekletir » kuzey irak » otuz kupona alinmadi bu vatan » prezervatif » big fish » oyla beni oyla beni oyla beni » yeter artik vurmayin adam oldu » sinan engin bilgisiyle istifa etti