biz cocuklarimiza onurlu bir gelecek biraktik 

kapat
  1. Orjinali "biz çocuklarımıza onurlu bir gelecek bıraktık ya siz" olan ve
    genelde kesk'in özelde egitim sen'in kullandığı en yerinde slogan.

bizim ailelerimiz bize onurla yaşamak dışında islak misir işine girecek para, gemi alacak sermaye bırakmadılar.

Bizde çocuklarımıza yaşamak için gerekli en temel şeyi bırakacağız. onur.
    #2760564 (misisipikedisi, 29.12.2007 00:24)
  2. kimse kimseyi kandırmasın... biz hiçbirşey bırakamayız şu durumda.
    #2760591 (lalenguademariposa, 29.12.2007 00:29)
  3. ne skim onurlu gelecek lan bu. o onurlu çocuklarınızın 1 bucuk milyonu her sene öss ye giriyor 350 bini geçiyor. 1.150.000 i ıskartaya ayrılıyor. ilkokulda dershaneye gitmeye başlıyor lan bu çocuklar. bıraktıklarınız onurlu çocuklar değil olsa olsa onurlu yarış atları olur. o da öss ye kadar. çocuklarına onurlu gelcek bırakmışmış hadi len.
    #2760598 (geceninbiri, 29.12.2007 00:31)
  4. biz çocuklarımıza daha doğmadıkları halde borç bıraktık. yalan mı ? hayırrrr!
    #2760608 (AkreP, 29.12.2007 00:32)
  5. ağzına sıçılmış bir çocukluk, lanet, nefret bir lise dönemi, korkunç bir üniversite hayatı sağlayarak yapıldığını ayrıca da onurlu ama fakir olduğunu söylese ayakta alkışlayacağım ifade. aç karnını doyurmak için o bahsi geçen onurdan verdiği ödünleri düşünen yok sanırım.

p.s. onur kim lan?
    #2760631 (thisrock, 29.12.2007 00:35)
  6. egitim senlileri ilk kez yakından talim terbiyede tanımış bir eğitimci olarak küçük bir gözlemden sonra tanıma geçeceğim efendim.

ekmek carpsin taraflı davranmayacağım:

bu insanlar eğitimcilerin haklarını savunmakta gerçekten diğer sendikalardan daha ileri konumdadırlar. ancak bu hak savunuculuğu siyasi haklardan çok ekonomik haklara yönelik olduğu imajı uyandırmaktadır.

hepsi lüks arabalara binmek ve lüks evlerde oturmak iştahına sahiptirler. paylaşma duygusu sözden ibarettir. ısmarlama kavramı sıfıra yakındır. ya çok süper gizli şekilde ceplerindekini paylaşmaktadırlar biz göremedik ya da hiç paylaşmamaktadırlar.

paylaşmak dediysem kimseden beş kuruş para istediğim olmamıştır.

talim terbiye de bulunan nurcular cemaat ayağına kitap geçirmeye ya da bırakmaya uğraşırken bunlar duygusal (!)nedenlerle kitapları geçirir ya da bırakırlar.

tanım: bu ulkede herkesin inandığı onur anlayışı farklı olduğu için eğitim senin hangisinden bahsettiği anlaşılmayan slogan.
    #2760647 (enemyof, 29.12.2007 00:37)
  7. biraz da onur bıraksaydık iyi olacaktı diye devam etmesi gereken cümle.
    #2760661 (kitapkurdu, 29.12.2007 00:40)
  8. söylenmesi durumunda söyleyen kişiye doğru "bu sözü anca eşşek kafalılar diyebilir" denilmesi gerek cümle.
    #2760665 (civanx, 29.12.2007 00:40)

© 2008 - uludağ sözlük

biz cocuklarimiza onurlu bir gelecek biraktik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biz cocuklarimiza onurlu bir gelecek biraktik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biz cocuklarimiza onurlu bir gelecek biraktik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mehmet tomanbay » ampul takarken sinek boklarini incelemek » aile bireylerinden gelen komik sms ler » kontrollu got kalkisi yontemi » ezan okunmasina ragmen orucunu acmayan ulu » turkcell reklamlarindaki cilgin koyluler » matmazel izniniz olursa sizi bafilemek istiyorum » hasim rahman » conquest » solcularla zinhar tasak gecilememesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games