bitmez 

kapat
  1. bir necip fazıl şiiri.

Bilmezdim, iş bütünde;
    Bu ömür derdim, bitmez.
    Bir yuvarlak üstünde
    Git, git, giderdim, bitmez.

Bir deli kafacıktım;
    Sonsuzluğa acıktım.
    Farzet denize çıktım,
    Su biter, derdim bitmez.
    (peceteye recete yazan doktor, 22.08.2007 20:53)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» herkese lolo bana da mi lolo » ingilizce bilmeyenin ingilizce kartviziti olmasi » levis 507 » turkceye giren yabanci kelimeler » burkay » shamrain » profesyonel askerlik » tufanbeyli nin tarihi eserleri » bebek taklidi yapan erkekler » el erzurumi » mantiksiz » erkeklerden soguma sebepleri » ruhlarin gocu » pisma ne o lyubvi ili tretya eloiza » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » fakir olmasina ragmen sevgilisi olan kimse » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » sirasi degil » ofsayti anlayan kadin » tut sunun ucunu doseyelim abi » midkemia » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » windows » dortyol un tarihi eserleri » sirkulasyon » kula kulluk yapilmaz ama kila killik yapilir » seks i izdivac » muslima com » film yonetmeni vs dizi yonetmeni a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa