bitirmeme izin ver 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. tabagindaki yemegi bitirmeme modasi
  2. kotu giden iliskiyi bitirmeme nedenleri
  3. izin
  4. izin ver
  5. ucretsiz izin
  6. ucretli izin
  7. gitmeme izin ver
  8. izin verme
  9. bana izin yok mu
  10. izin kagidi

© 2008 - uludağ sözlük

bitirmeme izin ver başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bitirmeme izin ver ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bitirmeme izin ver nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pencereden asagi su dokmek » basliklari alt alta okumak » charles carmichael » wikipedia da turklere yapilan saygisizlik » ilk cocuk uzerinde yapilan hatalar » karl malone » arkadasin olmesi » muzik kanalinda alt yazida aski ilan etmek » fransizca » fikra anlatamamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci