bitir demediniz mi lan 

kapat
  1. Gültekin Onay' ın dün itibariyle ntv de offrecordz sanarak söylediği söz. yayında olmadığını sanıyordu. daha sonrasında kendisini gülmekten alıkoyamadı.
    #905890 (alperenenen, 25.11.2006 01:31)
  2. izlerken gülmekten gözlerimden yaşlar gelen çok ama çok komik bir gaf.
    http://www.youtube.com/watch?v=wUsNHL2846M +

edit:link ölüymüş.halbuki daha düne kadar sapasağlamdı.
    #913661 (live is life, 26.11.2006 20:26 ~ 26.02.2008 23:26)
  3. gafı güntekin onay değil osman sakallıoğlu yapmıştır. güntekin onay'ın yayın birden kendisine dönünce verdiği tepki komiktir.
    #2577016 (dersini almis da ediyor ezber, 10.11.2007 20:44)

© 2008 - uludağ sözlük

bitir demediniz mi lan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bitir demediniz mi lan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bitir demediniz mi lan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» butterflies in my belly » alternatif yaprak dokumu facialari » primitive » ayni anda 2 moderatorun online oldugunu gormek » disco boy » milli egitim bakanligi » ahmed arif » sofor gozlugu » radak emikis » facebook a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games