bitebilir butun acilari yuregin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lincoln biraz sonra bile bitebilir
  2. acilari biriktirmek
  3. bir geysanin acilari
  4. ucgenin ic acilari
  5. yuregin
  6. yar yuregin yar
  7. sutgenin ic acilari toplami
  8. bir insanin ic acilari toplami
  9. acilari bana birak
  10. genc w nin yeni acilari

© 2008 - uludağ sözlük

bitebilir butun acilari yuregin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bitebilir butun acilari yuregin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bitebilir butun acilari yuregin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaslari kazimak » topugun kirilmasi » saadet isil aksoy » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » ramazan dolayisi ile kapaliyim » nobel » msn den fotograf gondermek » srebrenitsa katliami » gece boyunca kosmak » mevsim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games