bit kadar kenenin deve kadar sorun cikarmasi 

kapat
  1. başlığın saçma olması bir yana düz mantık ile düşünüldüğünde gerçek olan durum. deveden kasıt bir bit'e oranla çokca büyük olmasıdır. yanlış anlaşılmasın.
    herne ise;
    o bit kadar meretlerin ülkedeki son zamanlarda birçok ölüme sebeb vermesi ise can sıkıcıdır. can sıkan diğer bir durum ise ölümlerin gün geçtikce artmasının yanıda bu ölümlerin durdurulamıyor olmasıdır.
    #3640066 (dunyanin en mutevazi adami, 09.07.2008 01:27)
  2. (bkz: bit)
    (bkz: kene)
    (bkz: deve)
    (bkz: sorun çıkarmak)
    *
    #3640083 (berrak sudaki kirmizi balik, 09.07.2008 01:33)
  3. (bkz: teşbih ile tespit i karıştırmak).
    #3640088 (no tengo lugar, 09.07.2008 01:35)
  4. mikroskopla zor görülen mikrobun adamı 1 haftada eşek cennetine götürmesinden daha anlaşılır bir durum.
    #3640229 (delice, 09.07.2008 02:11)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bit kadar kenenin deve kadar sorun cikarmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bit kadar kenenin deve kadar sorun cikarmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bit kadar kenenin deve kadar sorun cikarmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bit kadar kenenin deve kadar sorun cikarmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » amerikan lokasyonlu serverler » quando a chuva passar » birkac fransiz kadin tanimistim » jermaine o neal » penis boyu ile ovunen erkek » gulin oget » tabu diyaloglari » mustafa kemal ataturk » fenerlilerdeki lincoln sevgisi » cinci yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » dinime kufreden musluman olsa » chp nin carsaf acilimi » dustan sonra evde havluyla gezen erkek escinseldir » selamin aleykum diyen azrail e merhaba canim demek » american history x » leon bakst » ramiz aydin » parayi bulunca nick degistirmek » bkal » ayrilirken sevgiliye soylenebilecek en kotu soz