bisiklet tekerlegine pet sise sikistirmak 

kapat
  1. yaratıcı çocuk arkadaşlarımızın araba gibi ses çıkartmasını sağladıkları olay.
    #503496 (ireland, 06.08.2006 00:25)
  2. bmx marka bisikletlere yapardık bunu. hani motora biniyoruz ya, motorsiklet sesi gibi ses çıkarsın diye, tekerlekle çatalın arasına sıkıştırırdık küçük pet şişeyi. o da vuufff diye ses çıkarırdı, motor kullanıyoruz sanardık.
    #684254 (salca, 01.10.2006 20:34)
  3. (bkz: osman yagmurdereli ile hey gidi günler hey)
    #684307 (ammvl, 01.10.2006 20:43)
  4. yeni jenerasyonun pek tercih etmediği olay. gayet sakin sürüyor çocuklar bisikletlerini. hiç motor sesi çıkartsın, komşuların kafasını skeyim derdinde değil veletler. bilgisayar başından kalkıp bisiklet süreni de pek yok ya gerçi.
    #3709394 (isildur, 23.07.2008 20:39)
  5. tekerleğin ömrünü azaltmaya sebep olan eylemdir.
    En çok da bmx lere yakışlırdı bu davranış.Ne havası vardı ama he!*
    #3709408 (blackhole, 23.07.2008 20:41)
  6. sürmesi çok zor oluyor ama be canım vınnn vınnnn da bi yere kadar.
    #3709441 (mujj, 23.07.2008 20:47)

© 2008 - uludağ sözlük

bisiklet tekerlegine pet sise sikistirmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bisiklet tekerlegine pet sise sikistirmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bisiklet tekerlegine pet sise sikistirmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ufo alirken dikkat edilecek hususlar » buzlari kirmak » ninni » su savaslari » ronaldo luis nazario da lima » nigde » alex vs hagi » burdan yetkililere sesleniyorum » sevgili » otobus duraginda yaz kis otobus bekleyen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games