bisiklet surerken yemek yemek 

kapat
  1. şayet elinizdeki sandviç tarzı tek elle yenebilecek bir şeyse pek problem olmaz, bir elle yemek yenirken diğeri ile gidon tutulur, yavaş yavaş gidilir. ama bunu abartıp çubukla çin yemeği yemek isterseniz işiniz biraz daha zor. iki elinizle çubuklara mukayet olurken bu kez gidonu kullanmak ayaklarınıza ya da şişmansanız göbeğinize düşer. ancak çok sıkı çalışma ve pratik gerektirir. bunun bir üst versiyonu için (bkz: bisikletin arka tekerini kaldırarak yemek yemek)
    (bkz: bisiklet sürerken duş almak)
    #3782011 (jumanji, 07.08.2008 01:50 ~ 01:57)

© 2008 - uludağ sözlük

bisiklet surerken yemek yemek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bisiklet surerken yemek yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bisiklet surerken yemek yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paris saint germain » sweet about me » kevin duckworth » saw 5 » mysql server has gone away » damon baird » sirince » alkislarlayasiyorum com » the godfather » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games