bisiklet suren biriyle karsilasan yayanin endisesi 

kapat
  1. pek çok insanın yaşadığı bir olaydır. karşıdan gelen bisikletin hızına bağlı olarak adrenalin seviyesi artar. bisikleti farkettiğiniz anda örneğin sola doğru hamle yaparsınız şansa bisikletli de sola gider. sonra iki taraf ta aynı anda sağa kırar rotalarını. yaya hayananskii çarpıcak lan ; bisikletli de aq düşücez bisikletten kırıcaz bi tarafı endişesi taşırlar artık sonrası allah kerim ya yaya kendini yoldan dışarı atar kurtarır. ya da çarpışma gerçekleşir. burda bana göre yayanın yapması gereken kımıldamadan durmaktır. zira bisikletli bu olay karşısında rahatlayıp rahatça yanınızda sıyrılır.
    #3883839 (littleiv, 28.08.2008 20:02)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

bisiklet suren biriyle karsilasan yayanin endisesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. bisiklet suren biriyle karsilasan yayanin endisesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bisiklet suren biriyle karsilasan yayanin endisesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about bisiklet suren biriyle karsilasan yayanin endisesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » romain duris » konya tramvayi » filler ve cinler » burnout paradise » tatar sevket » alien trilogy » tabu diyaloglari » yarim litre suyla yapilabilecekler » tum kasiyerleri guzel olan market zincirleri » eski sevgiliden gelen mesaj » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » promiscuous » yazar nicklerinin zit versiyonlari » machiavelli » zenan » cok gicik yaa » harder faster » hotspot shield » payiz » semih senturk » solun ebedi muhalefeti