bisi yapamayacagimizdan degil 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ii bisi
  2. bisi
  3. yok ole bisi
  4. yok bole bisi
  5. yapcak bisi yok
  6. bisi olmaz
  7. bisi diil
  8. bisi solicem
  9. sicak bisi icerken burnun akmasi
  10. ben boyle manyak bisi gormedim moruk

© 2008 - uludağ sözlük

bisi yapamayacagimizdan degil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. bisi yapamayacagimizdan degil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu bisi yapamayacagimizdan degil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rob halford » turkiye nin yuzde 80 i cahil » bir erkege soylenebilecek en agir soz » andrea bocelli » elin mouse seklini almaya baslamasi » anahtar paspasin altinda » sevgilinin sevgilisi ile sevismek » toplumsal arastirmalar enstitusu » eurasian » kizilderiliye kiralik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games