birol guven in kendini tekrarlamasi 

kapat
  1. yapimci - senarist vs. insan birol guven'in yaptigi islerde surekli olarak ayni kavramlar, karakterler, konular uzerine donmesi ve artik baymasi durumudur. ornegin; ayrilsak da beraberiz'deki ferudun bitir karakteri ile, simdi yaptigi yalanci romantik'deki batik osman karakteri hemen hemen aynidir. kolaya kacan, adam dolandirmaya musait tiplerdir bunlar.
    cocuklar duymasin'daki, kadinin romantizm talep ettigi, erkegin de tipik turk erkegi modeli olmasi geregince hafif odun durumlari ile yalanci romantik'deki durum aynidir. sadece (bkz: yalanci romantik)'de cocuk yoktur ortada. yani birol guven ayni konu uzerinde para yapmaya calismaktadir- ki ucuzlasmistir artik. hem konu, hem de birol..
    (carrie, 08.05.2008 18:31 ~ 18:32)
  2. hiç bir zaman kendi olamadığı için kendini tekrar etmesi mümkün değildir. ayrılsakta beraberiz ve çocuklar duymasın dizilerinde bir çok bölüm yabancı dizi ve filmlerden alıntılarla doludur, hatta bazıları birebir aynıdır. çocuklar duymasın isimli dizide ki ana karakterleri seçme işleminde de taş devri karakterlerinden yararlandığını itiraf etmiştir.
    (TTTDDD, 08.05.2008 18:37)
  3. (bkz: ya ne olacagidi)
    (Vivendi, 08.05.2008 18:40)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fethullah gulen » father tunde » iki kati ya da hic » uc karim var size ne » otobuste soganli doner yiyen insan » icine girilen kucuk kaygan delik » neden kotulendigi kabak gibi belli entryler » oyle yok oyle kopmahlih oynama » isil alben » turk spor basini » sincanli » ilk ask » elif dedim be dedim » necatibey egitim fakultesi » uludag sozluk facebook grubu » stray cat strut » eski sevgiliyle uyumayi ozlemek » metal faust » dinozor » hz muhammed in cinsel hayati » yolculuk esnasinda yan koltuktakinin omzuna yatmak » kabadayi » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » koy koy koy » eleskirt in tarihi eserleri » tonlakazan » 72 bakire » electronic » plantasyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa