birlesik fon bankasi 

kapat
  1. batık bankalara tmsf el koyduktan sonra, hepsinin tek çatı altında toplanmasıyla oluşan banka. genel müdürlüğü zincirlikuyu-mecidiyeköy yolu arasındadır. * tmsf binasına pek bir yakındır.

birleşik fon bankasının bünyesinde, bayindirbankın yanı sıra, egsbank, etibank, iktisat bankasi, kentbank, ve toprakbank bulunuyor.
    #1765755 (beyazyelkenli, 14.06.2007 00:13)
  2. ölü bankacılık.
    #3917388 (karanine, 04.09.2008 23:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

birlesik fon bankasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birlesik fon bankasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birlesik fon bankasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about birlesik fon bankasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yild » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » beyaz kure » rojda » liyakat » rus kizlari » kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » we all love ennio morricone » keptim olm keptim » simone de beauvoir » uzman cavus » beyaz zambaklar ulkesinde » maresal fevzi cakmak ticaret meslek lisesi » uzun atlama » marmara universitesi hukuk fakultesi » otobusteki liseli erkekler » gemi » mensur siir » teknoloji dergilerindeki ciplak kadinlar » gozen air » birinci nesil yazarlarin tasfiye edilmesi » ermeni tehciri » turkcell super lig 2008 2009 sezonu » dominic iorfa » vidic » king crimson ve tool sendiego konseri » yaran msn iletileri » la noliy » on sevisme » hadi uluengin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sakli bahce » adini unutacak kadar sarhos olmak » surahi hanim » entry dogum yapti » caron butler » senaryo » dislerini fircalamayan insan » bursa kiz lisesi » birbirine benzeyen unluler » mahsun un olen sarkicilarla duet yapmasi