birisi kapiyi aralik mi birakti 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. allah gumus kapiyi kaparsa altin kapiyi acar
  2. kapiyi aralayan hirsizin yuzune kapiyi carpmak
  3. birakti hepsi
  4. ben kalmadim hoca birakti
  5. sevenlerini yalniz birakti
  6. gokcek ankara yi susuz birakti
  7. kasar naz sehitler icin bir karanfil birakti
  8. okan makina yi birakti sozluge basladi
  9. melih gokcek ankara yi nasil susuz birakti
  10. yunanlilar izmir i yakti kizlarini niye birakti

© 2008 - uludağ sözlük

birisi kapiyi aralik mi birakti başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birisi kapiyi aralik mi birakti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birisi kapiyi aralik mi birakti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kov kalesi » sigancu » mortal kombat 3 ultimate » yayaya yol verdikten sonra patiyle kalkan surucu » sadece guzel olan kizlar » can sikici olaylar » konusmayi unutmak » kaiser chiefs » mehmet yildiz » tarihteki unutulmaz ayarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci