birinin hesabina calismak 

kapat
  1. eski türk filmelerinde kötü adamların, fedailerin sıklıkla yaptıkları şey.

- kimin hesabına çalışıyorsun lan dedim sana?

- tevfik, tevfiğin hesabına çalışıyorum.

bu ne ya ne biçim senaryoymuş lan bunlar. bu durum psikopatolojik bir araz olsa gerek.
    #3205320 (sara nobetcisi, 29.03.2008 13:35)

© 2008 - uludağ sözlük

birinin hesabina calismak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birinin hesabina calismak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birinin hesabina calismak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osmanli dusmanliginin prim yapmasi » bir tanem » ogretmen masasi » bakis » mulayim » sana gitme demiyecegim ama gitme lavinya zirvesi » uludag sozluk teki erkeklerin tipsiz olmasi » dar heji roke » abdullah bin cehs » aysun kayaci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games