birinin haberi olmadan gunlugunu okumak 

kapat
  1. çok ayıp bir davranıştır. özel hayata bir anlamda tecavüzdür. gerci son zamanlarda günlük tutan insanlar pek kalmamış olsa da, bu geleneği kendi çapında sürdürmekte olan kişinin içinde olmaktan hiç hoşlanmayacağı bir durumdur günlüğüne yazdıklarının okunması.

ayrıca günlüğü izinsiz olarak okuyan kişi için de durum pek hayırlı değilir. düşünsenize sevgilinizin günlüğünün ilk satfasının şu şekilde olduğunu;

''sevgili günlük,
    bu gün sevgilim olacak salak gerçek bir idiyot olduğunu yeniden kanıtladı. hayır mesele onunla çıkarken 442 kişiyle sevişmiş olmam inan değil. biliyorsun bu benim yaradılışım. aykırı bir kadınım ben. tutmuş bana diyor ki, sen hayatımın kadınısın, ilk aşkımsın vesaire. hayır o salak suratına baktığımda diyemiyorum da git kendini becer diye.. şimdi soracaksın bana sevgili günlük sen manyak mısın, neden ayrılmıyorsun ondan falan. yahu geniş bir sevgili portföyüm var benim. salaklardan bir tane olması lazım değil mi ama? sonra hayat bu uzun, kime kapak olacam ileride.. çocuğun işi de iyi, hem de salak düşünsene.. köle edicem misler gibi. kaçar mı böylesi değil mi ama? aha telefonum çalıyor, hah işte, iti an çomağı hazırla.. o kadar fırça kaydım gene arıyor salak.. hehehe dur açayım bari telefonu. hadi yalıyorum günlük. ha unutturma yarın da sana geçen haftaki beş kişiyle kamçılı seks partimizi anlatıcam. ha bir de söylemeyi unuttum sana ne zamandır yazacam bizim örgütte canlı bomba görevlisi seçildim. intihar eylemi hazırlığı içerisindeyim bu aralar. yangın çıkarma hastalığımı ve kleptoman oluşumu zaten biliyorsun. neyse derin konular bunlar. şimdilik öptüüümm ,pay paayy''
    #2058158 (hosaf, 02.08.2007 19:33)
  2. blogların genel sorunu olan durum. lan günlük niyetine yazıyoruz ama okuyor herkes böyle iş mi olur ?
    #2058167 (Jusenas, 02.08.2007 19:36)
  3. kardeşlerin birbirlerine sıkca yaptığı davranıştır.tasvip edilmez fakat bolca koz ele geçirilmiş olduğu için ses çıkarılamaz... bir nevi şantaj aracı..
    #2058177 (gosemef, 02.08.2007 19:38)
  4. küçük kardeşin atraksiyondan atraksiyona koşan şapşal ergen ablaya attığı eğleceli güzel kazıktır. öğrenilmesi halinde afacan kardeş, 5 cimcik, 10 dakikalı saç çekme, sırta tepik yeme durumlarıyla karşılaşabilir.
    #2058201 (meviq, 02.08.2007 19:43)
  5. ne haysiyetsiz ne beter bi insanım lan ben düşünceleri bi yandan için içini kemirirken bi yandan da kendini okumaktan alıkoyamama söz konusudur.*
    #2058975 (bok var, 02.08.2007 22:14)

© 2008 - uludağ sözlük

birinin haberi olmadan gunlugunu okumak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birinin haberi olmadan gunlugunu okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birinin haberi olmadan gunlugunu okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye beste yapmak » hulya avsar » duvara asilmasi gereken sozler » marx i marks diye yazmak » sozlukteki izmirli yazarlar » iran in 8 pkk liyi idam etmesi » klasspor com » sut vereyim icersin » el ziki ile gerdege girmek » coco bandicoot a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games