birini son kez gordugunu hissedememek 

kapat
  1. melankolik bir durumdur aslında. son kez görüştüğünüz arkadaşınız bir trafik kazasında ölür ya da ziyaret ettiğiniz yakınınız bir hastalık sebebiyle hayata gözlerini yumabilir. o an onu son kez gördüğünüzü hissetmessiniz. ama bunca ölümün acısı üzerimizdeyken eğlenmeye ihtiyacımız var. şöyle de olabilir misal:

-kanka yuz milyon borc verir misin?
    -vereyim kanka.
    -tamam sagolasin, bir hafta icinde veririm.
    -aaa, tamam kanka no problem.
    -eyvallah sonra görüsürüz.

oysa vurgun yapip gitmistir borc alan.

edit: eksi vereni merak ediyorum.
    #3724627 (sacriter, 26.07.2008 17:00 ~ 17:58)

© 2008 - uludağ sözlük

birini son kez gordugunu hissedememek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birini son kez gordugunu hissedememek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birini son kez gordugunu hissedememek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arstil » zirvede ickisine ilac atilan genc uuser » cengiz imren » al fatih » bir kufur olarak kurt » gece yolculugu » evrak » seni sevdigim yalandi » cekirge » komik mesleki terimler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games