birini buldum 

kapat
  1. iskender paydas bestesi. ilker çalışkan'ın 2007 yılında çıkardığı albümde bulunabilir.

Beste :iskender Paydaş
    Söz :ilker Çalışkan
    Aranje :iskender Paydaş

kendimi buldum
    o eski ben oldum
    başka yoldan gidiyorum

hep sana uydum
    uydum da ne oldu?
    aynı filmi yaşıyorum

hop! dedim kendime bir an sen misin doğru insan?
    dur! dedim kendine inan
    özgürsün her şey tamam

birini buldum seni unuttum
    sanki hiç yoktun yanımda
    eski bir nottun
    sildim yok oldun
    aşka dokundum sonunda.
    #2705576 (hendrix, 17.12.2007 00:24 ~ 09.04.2008 23:47)
  2. birini buldum... yüreği dikenli telle bağlanmış... birini buldum, aslında kayıplığında kaybolmuş zamanın neresinden geldiği belli değil. duyguları buruş buruş kırış kırış... akrep yelkovan batmış bütün tenine... birini buldum. yol ortasında aslında yolun başında... kimliğinde ismin soy ismim... fotografı aynadaki suretim... birini buldum kendimi kaybettim.
    #2705608 (ParaNtez, 17.12.2007 00:30)
  3. birini buldum ama onu bulduğumu söyleyemiyorum,ya bulduğum o değilse.*
    #3221576 (yosun, 02.04.2008 14:20)

© 2008 - uludağ sözlük

birini buldum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birini buldum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birini buldum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 934 tane fake hesabi olan yazar » nada » yaran olaylar » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » deseksualizm » siyah kan » mehmet ali birand » greasemonkey » anket sozlugun velinimetidir » ataraxie » 7 hipermetrop turbanlinin birlesip domuza girmesi » unutma » aybar » 7 yazar birlesip moderatore girmek » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agalmatophilia » onur kaya » cryptopsy » you can t do that » hocaya tavir alan ogrenci » hadise » bir turk olarak kurtlere soruyorum » gulseven yaser » sozluk teki gruplasma » mozole mirach » gul » insani anlamsizca mutlu eden seyler » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » almanlar mutsuz olunca biz de mutsuz sayildik » hitler ve siyonistlerin iliskisi