birinci ben 

kapat
  1. cenk ve erdem ikilisinin, big in japan'e verdikleri isim.
    #1329125 (faati, 21.02.2007 04:10)
  2. saatlerimiz 01:00 a doğru ilerler iken can sıkıntısı çekenlere cenk ve erdem den gelsin. çoğu cenk erdem eseri gibi çok pis dile dolanıyor, uyarayım.

Söz-Müzik: Cenk ve Erdem
    Kandırıkçı: Alphaville

Bu ülkede var ya ilk kez ben çıktımtelevizyonda bir tolk şov yaptım.
    Yine bu ülkede ilk kez sahneye çıkıp stend ap şovu başlattım.
    Zaten tiyatrocuydum,
    Bu yüzden herşey kolay oldu, tiyatro eğitimim var benim.
    Güzel şarkı söylerim, filimlerde oynarım...
    Sanırım ben tam bir aktörüm...

Her dalda birinci ben!
    işte, birinci ben
    Yine, birinci ben
    Uuuf hep birinci ben
    Birinci ben evde okulda hep her yerde
    Yav hiç rakibim yok mu bu ülkede?
    Ulan yine birinci ben.

not: muebbetmuhabbet.com dan edinilebilinir.
    #2418942 (nick ola tesla, 03.10.2007 01:01)

© 2008 - uludağ sözlük

birinci ben başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. birinci ben ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birinci ben nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basbakan in melih gokcek i fircalamasi » berat guncikan » avlaka burnu » emre belozoglu » burhan altintop un resmini paraya basmak » oje suren teyzeler » akampus » emile verhaeren » melissa theuriau » aclik kader olamaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games