birilerinden arta kalan duygularla yasamak 

kapat
  1. çöpten ekmek toplayan bir evsiz gibi. avlanma yeteneği olmayan bir leş yiyici hayvan gibi. hep birilerinden arta kalanlarla yaşamak.
    zor olan. zor ve gurur kırıcı olan. ama çaresi yok. her şey alın yazısı ise bu durum taban yazısıdır. oysa bir zamanlar inandığım şeyler vardı benim de. insan gibi. tanrı gibi. aşk gibi...

tüm inandıklarımı inandıklarım öldürdü. aşkı insanlar öldürdü. tanrı'yı ise aşk. insanı ise tanrı. herkes seri katil oldu. inançlarım çarpraz ateşe alındı bir kış gecesi.
    ve ben delik deşik oldum. adını şimdi hatırlayamadığım bir şehirde. ellerimi ceplerime soktuğumda midem bulandı. kustum ana caddede. bir kaç aklıevvel içkiyi çok kaçırdığımı sandı. birk açı ise üşüttüğümü. evet. bilmişlerdi. çok kaçırmıştım. ama içkiyi değil.

hayatı!

o gece alındım hastaneye. yoğun bakıma girmişim. yıkamışlar içimi. annemi aramışlar. babam sayılan et yığını gelmiş. ve ben uyanmamışım 3 gün. tanrı'yı görmüşüm o 3 gün boyunca. rüyamda. kendisine küfretmişim sürekli. babama küfretmişim. kadın müsveddelerine küfretmişim.

başlamadan biten, arta kalan tüm duygulara küfretmişim. aceleciliğim, geç kalınmışlığımın mührü olmuş. ağlamışım o 3 gece. kaçmışım hastaneden. koşmuşum caddelerde. yorgun bedenimi denize atmışım. bileklerimi kesmişim. kan kardeş olumuşum denizle. o benim kanımı çekmiş içine. ben de onun tuzlu suyunu. sonsuz olmuşum bir gece yarısı. bedenim sahile vurmuş. hayatın sahiline vurmuş ruhum.

ölmeyi başaramamışım. arta kalan duygular kalmış bana. sikilmiş ruhlar. tecavüze uğramış iradeler. orospu kimlikler. kahpe düşünceler. art niyetli sevgiler. niyetsiz ibadetler kalmış bana.
    şu koca evrende kala kala tanrı kalmış bana. ben de onu beğenmemişim.

yetişemediğim her şey misilleme tekniğim olmuş. boykot etmişim yaratıcıyı. bir yaz gecesi olmuş hepsi. ben demiyorum. beni tanıyanlar diyor.
    küfretmişim avazım çıktığınca. adaletini irdelemişim yaratıcının. cennetten vazgeçmişim. cehennemden korkmamışım. ve en asil olanı. tanrı'ya tanrı'dan daha mütevazi yaklaşmışım.

arta kalan duyguları karıştırmışım. ruhumu doyurmak için. evsizim ben. evsiz ve yurtsuz. kimsesizim ben. ruhsal bir piçim ben.
    hayallerim piç. ümitlerim piç. kalbim piç. arta kalan duygular sığınağım olmuş. elimi boş çıkmış hayatın çöp tenekesinden. insanlar hor kullanmış her şeyi. aşkı, sevgiyi, saygıyı... koştuğum her yürek önceden rezerve edilmiş. ömrüm, zamanlama hatasından ibaret olmuş.
    #4075214 (ruzgardasavrulanyaprak, 11.10.2008 18:33 ~ 18:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

birilerinden arta kalan duygularla yasamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. birilerinden arta kalan duygularla yasamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu birilerinden arta kalan duygularla yasamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about birilerinden arta kalan duygularla yasamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.