biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar 

kapat
  1. Bir ütopaya olarak "sosyal adalet" kavramının zengin-yoksul arasındaki eşitsizliğin toplumda yol açacağı sorunlara dikkat çeken söz.
    #181202 (italiano, 19.04.2006 13:55)
  2. (bkz: tok, açın halinden anlamaz)
    #181341 (nuwanda, 19.04.2006 14:30)
  3. politika bir dağıtım işidir. fazlalıkların dağıtımıdır. sanıyorum akp bu dağıtım işini hep kendi taraftarlarına doğru yaptığı için bir daha iktidara gelemiyecek. diyebiliriz ki sadece kendileri yedikleri, diğerlerine vermedikleri için kıyamet kopacak. özetle akp ipinin çekilme sebebidir.
    #1012990 (Cavit, 17.12.2006 21:35)

© 2008 - uludağ sözlük

biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bu cagda ferdi dinleyen zihniyet » colgate misvak amcasinin takma dis kullanmasi » yuzyillardir akan cesme » futbol basit olmasaydi imparatoru terim olmazdi » ben bu takimin kaptaniyim » 17 inci abant platformu » bunun icin dogdunuz » at bakayim topu abinin killi gogsune » kucuk kartal » williams kardesler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci