biri suna ders versin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri suna sukela versin
  2. biri bana iyi oy versin
  3. biri bana oy versin
  4. biri bana versin
  5. biri bana versin o da sensin
  6. biri bana eksi oy versin
  7. biri para versin o da sensin
  8. biri seri halde akil fikir versin
  9. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  10. iki nokta ust uste biri altta biri ustte

© 2008 - uludağ sözlük

biri suna ders versin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biri suna ders versin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri suna ders versin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jon avnet » depersonalizasyon » harlem de siyahilerle rap yapmak » bakrac » gundelik hayat teorileri » bir kalemde silmek » turk dizisi cekmek icin gerekenler » deseksualizm » aktutun baskininda ergenekon parmagi » beni al » itiraf com » yaran youtube yorumlari » fenerbahce nasil duzluge cikar » rastgele ulke saldirisi » deli osman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agliyorum kahrimdan » gotumuzde ergenekon parmagi » eskimolar turk mu sorunsali » o ruzgar » 15 yasindaki kizin cesedini arabayla parcalamak » dun gece » sener eruygur » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » alaydim elin elime » michael wilton » akp nin dunyadaki en teslimiyetci parti olmasi » turk dizisinde liseli rolu oynamak icin gerekenler » buyukluk hezeyani » memur olmak » autumnblaze