biri sozluk hesabimi calmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. baban seni dogurturken malzemeden calmis
  2. biri bana gicik sozluk
  3. uludag sozluk beni unlu biri yap
  4. sozluk yazarlarinin ikide biri kime oy verdi
  5. biri anayasa taslagi olarak sozluk formati
  6. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  7. iki nokta ust uste biri altta biri ustte
  8. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
  9. biri gider biri gelir ayni bok
  10. biri gider biri gelir

© 2008 - uludağ sözlük

biri sozluk hesabimi calmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biri sozluk hesabimi calmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri sozluk hesabimi calmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alt bostanci » yerdeki benzine yanan kibrit atmak » orta asya gocerleri » and per se and » hannibal » su zannedilip icilen sivilar » muson dugunu » toto tamuz » bsgck » laiklik » beraber basardik yarim birakma » 15 ekim 2008 aktutun haberleri yayin yasagi » b 58 » alternatif sigara paketi uyari mesajlari » haydi deli oglan haydi belime dolan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » laik genc kizlar marxi marksspencer sanirmis » with apologies to jesse jackson » sana deger » yunan insan tipi » ev kadini » yusuf bayraktutan » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » ahahaha » xbox360 dashboard » gobek deliginden pamuk imalati » kahvehanede babasiyla kagit oynayan genc » house bill of lading » betul demir » trink » sapper