biri demis ama kim hatirlayamadim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. su samurunun biri bara gider ve demis ki
  2. bana ezik demis itin biri
  3. ataturk ne demis bos buldugun enseye vur demis
  4. ismini hatirlayamadim
  5. hatirlayamadim komutanim
  6. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  7. iki nokta ust uste biri altta biri ustte
  8. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
  9. basarili biri olmadan once degerli biri ol
  10. biri gider biri gelir ayni bok

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mantikli » sessizlik » kendi osurugu ile uyanan insan » sigarayi birakma yontemleri » midkemia » antakya mozaik muzesi » kozalak abi » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » sef buna bir goz atsan iyi edersin » umutla sevgilinin donmesini beklemek » kenesiz piknik istiyoruz » tarihdegilhatalartekerrureder » yaran ayarlar » fonksiyonun turevini alip sifira esitlemek » kurtlar vadisi dizisine uygun karakter isimleri » hayallerin anne baba tarafindan sabote edilmesi » ankara buyuksehir belediyesi » professional » nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk » oktay akbal » retardex » starbucks » yalandan da olsa » fatih terim » allahindan bul » 34 tdf 74 » tinercinin elinden bali posetini calmak » epilog » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa