biri bunu yapmaliydi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. birisi bunu yapmaliydi
  2. biri bunu doldurmasin
  3. biri bunu doldursun
  4. biri bunu gammazlasin
  5. biri bana bunu aciklasin
  6. biri bunu doldursun butonun kaybolmasi
  7. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor
  8. biri evli biri bekar kiyamet bundan kopar
  9. biri yer biri bakar kiyamet ondan kopar
  10. iki nokta ust uste biri altta biri ustte

© 2008 - uludağ sözlük

biri bunu yapmaliydi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biri bunu yapmaliydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri bunu yapmaliydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah gul un ermenistan ziyareti » ulu sozluk e bir daha gelinse alinmayacak nickler » kar adami yeti » ecayip heyvanlara benziyirsen » ellere bakarak ayaklarin seklini tahmin etmek » i belong to che » the day that never comes » kendi kendine konusmak » merdumgiriz » iskenceci bir mit ajani olarak fatih urek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games