biri bunu yapmali idi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. senarist olup bunu film yapmali dedirten ruyalar
  2. biri bunu doldursun
  3. biri bunu doldurmasin
  4. biri bunu gammazlasin
  5. biri bana bunu aciklasin
  6. biri bunu doldursun butonun kaybolmasi
  7. bir sey yapmali
  8. bi sey yapmali
  9. ne yapmali
  10. bunu biliyorum cunku tyler bunu biliyor

© 2008 - uludağ sözlük

biri bunu yapmali idi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biri bunu yapmali idi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri bunu yapmali idi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» chp zihniyeti » guta perka » yemek kitabi karistiran oruclu insan » ulkuculugun ideolojik arka plani » gulusu ince kivrak sen selam ozurlu erkek » universitede cool takilan iki cocuk annesi bayan » galip mendi » keske seni daha once taniyabilseydim » sosyal devlet olmak ve kapitalizm » ak parti ye oy veren ateist a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games