biri beni mi cagirdi 

1. bahsi geçen konuyla yakından ilgili olduğunu düşünen kulak misafirinin ortama giriş cümlesi.
    #403325 (fth, 07.07.2006 01:36)
  2. ansızın odadan içeriye girerken sorulan sorudur. ama çağıran kimse yoktur, gaipten sesler duyulmaktadır.
    hayır olsun.
    #2108472 (viva la fidel, 10.08.2007 21:39)
  3. yapılan dedikoduya dahil olmak için bulunan kılıftır.
    #2108598 (hrtdu72, 10.08.2007 22:01)
  4. kulağında kulaklık varken, en ufak bir titreşimden şüphelenip, mütemadiyen sorulan sorudur.
    #2109026 (bocekticareti, 10.08.2007 23:10)

© 2008 - uludağ sözlük

biri beni mi cagirdi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biri beni mi cagirdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri beni mi cagirdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cok bugulu bacardi » vakit in basarisi bagimsiz yayin anlayisindan » lynyrd » abdullah gul un soykirim anitina celenk koymasi » youtube » kurtlar vadisi ni asagilayan komunist zihniyet » muzik dinlerken kafa sallamak » kendi kendine konusmak » hayatinin kadinini elden kacirmak » guta perka a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games