biri bana tanitsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri bana oy versin
  2. biri bana gelsin
  3. biri bana versin
  4. biri bana anlatsin
  5. biri bana iyi oy versin
  6. biri bana dur desin
  7. biri bana oy veriyor
  8. galiba biri bana seslendi
  9. biri bana versin o da sensin
  10. biri bana smiley koysun

© 2008 - uludağ sözlük

biri bana tanitsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. biri bana tanitsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri bana tanitsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osman bin halis » kalimerhaba radyo » sozlukte ahkam kesen ucuncu sinif blog yazari » a forest » muglak » islam turklerin basina gelmis en buyuk felakettir » final sinavi oncesi son gece » akp ulkeyi satiyor » vize kagidina entry giren ogrenci » siyasi gorusunu belli etmeyip fake nickle cosmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games