biri bana pardus u ogretsin kampanyasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri bana matematik ogretsin
  2. biri rustu ye topu elle oyuna sokmayi ogretsin
  3. pardus un elinden tutalim kampanyasi
  4. biri bana dur desin
  5. biri bana gelsin
  6. bana gel diyen biri var
  7. biri bana oy veriyor
  8. biri bana versin
  9. biri bana iyi oy versin
  10. biri bana oy versin

© 2008 - uludağ sözlük

biri bana pardus u ogretsin kampanyasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. biri bana pardus u ogretsin kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu biri bana pardus u ogretsin kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 1905 » sozluk yazarlarinin sifrelerinin hikayesi » parfum reklamlarinda kapi arkasindan cikan tipler » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir » tourette sendromu » marcus miller » 2008 kuresel ekonomi krizi » zall bana server bul lan allahsiz » lavabo deliginden penis cikmasi » persekusyon » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » bobby tatketcap » yugoslav futbolu » zuhahahaha denecek entryler » universiteye alinmayan turbanlilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vanessa marquez » nazli yarim emo olmus » epilepsi ile orgazm » turkiye » yilmaz ozdil » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » sevgiliyi sol frame getirmek » uc bes kisi » the prestige » apostasy » yedinci cadde » che » haci yagi kokulu sevgili » sanal acun » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi